main_page
Oferte speciale


  • Expunere BANNER

Toti utilizatori siteului  care expun BANNER-ul nostru pe siteul propriu  vor fi mai bogati lunar cu 285 Cambia Bartere!

Billbarter Ro S.A verifica lunar existenta Bannerului pe siteul utilizatorului, la sfarsitul fiecarei luni suma de 285 CB va fi transferata in contul clintului.

Descarcare Bannere AICI!

Sub fiecare Banner exista un cod HTML care trebuie copiat si inserat  pe site-ul clientului. Se plateste numai pentru bannere expuse pe siteuri active, vizitate. Nu se accepta imagini postate care nu respecta regulile de mai sus!

Promoția este valabilă: din  01.02.2013 pana la retragere


  • Invitarea cunostintelor, prietenilor

Invitati cunostintele in comunitatea noastra! Invitatiile se pot trimite simplu –treceti adresa de e-mail si numele persoanei. Daca invitatul se inregistreaza (cu numele si adresa de e-mail trecuta) veti mai bogat cu 20 Cambia Bartere!

Puteti trimite Invitatie de AICI!

 
  • Credit Cambia Barter

Billbarter RO S.A pune la dispozitia unei  intreprinderi sau persoane fizice credite ( in conditii diferite!). Acest credit se acorda fara dobanda, fara garantii, fara sa se verifice lista negra a bancilor! Singura conditie a acordarii unui credit  Cambia Barter  este returnarea sumei acordate in cont tot in Cambia Bartere!, Deci firma creditata nu doar sa cumpere ci sa si vanda prin plata in Cambia Barter. Creditul CB transferat in contul Dvs. va apare ca un minus, deci ca un debit. In cazul in care Dvs. veti  plati in CB pentru o marfa, suma platita va fi scazuta din sold. Returnarea creditului CB se realizeaza prin acceptare platii in CB de la clienti, expunere banner, invitarea cunostintelor etc! Returnarea creditului se va realiza in timp de 1 an de la data acordarii creditului, daca nu se realizeaza acest lucru  este nevoie de reevaluarea companiei, acesta fiind valalabil pentru o perioada de inca 1 an.

Comisioane:

  • Pentru acordarea unui credit e nevoie de evaluarea companiei. Evaluarea companiei  se face anual.

  • Taxa de evaluare este de 200 Ron +Tva / an.

  • Comisionul aplicat la acordarea unui credit este de 4 % din valoarea creditului solicitat.

  • Nu se percep alte comisioane, taxe!

Exp: In cazul unui credit solicitat in valoare de 50 000  RON (echivalent cu 50 000 CB) aveti de plata in total
2 000 RON+Tva, + 200 RON + Tva / an.

Oferirea creditului pentru o  companie are urmatoarele etape:

  • Intocmirea Listei de evaluare companie

  • Trimiterea  Listei  catre Billbarter Ro S.A (prin posta sau e-mail), evaluarea companiei se face exclusiv de catre Billbarter Ro S.A, central.

  • In termen de 3 zile lucratoare se primeste raspuns pe e-mail din partea Billbarter Ro S.A  referitor la acordarea / valoarea creditului solicitat.

  • In aceasi timp se trimite pe e-mail factura de comision pentru plata comisionului de 4 % si plata taxei de evaluare pentru 1 an-200 Ron+Tva.

  • In ziua incasari sumelor mai sus mentionate , se face transferul creditului CB solicitat in contul companiei solicitante!.

  • Nu se percep alte taxe, comisioane in afara de cei 4 %!

 

Prelungirea rambursarii creditului este posibil in aceasi conditii, de fiecare data doar pentru 1 an!
Aveti posibilitatea sa va prezentati in persoana la unul dintre birourile nostre partenere pentru solicitarea unui credit in CB.

 

Oferta valabila incepand din data de 01.10.2012.


Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.