main_page
Cambia Barter pentru intreprinderi

1. Mai mult numerar!

  • Economie
 
Prin utilizarea Cambiilor Barter se reduc cheltuielile in Ron. Pana acum valoarea totala a achizitiilor, a cheltuielilor de functionare (plata salariilor, produse de birotica, curatenie, consumabile, etc.) trebuiau acoperite din incasari. Prin utilizarea Cambiei Barter si a creditului fara dobanda Cambia Barter puteti economisi banii dvs lichizi. Chiar mai mult...banii Dvs se pot inmulti in banca prin acumulare de dobanzi, in timp ce Dvs puteti gospodari din activele Cambia Barter.
 
  • Stoc cu rulaj lent sau chiar blocat
 
Stocurile de mai sus le puteti posta pe site-ul nostru si in editurile noastre de reclama, in mod gratuit, cu o rata de acceptare de Cambia Barter avantajoasa. Astfel va creste piata lor potentiala de desfacere. Fara Cambia Barter aceste produse s-ar prafui in magazii chiar si mai multi ani, iar banii Dvs ar fi blocati in ele. Cu ajutorul Cambiei Barter creste valoarea banilor cheltuibili ai afacerii dvs si astfel creste si numarul cumparaturilor. In acelasi timp nu este necesara acordarea unor discounturi din pretul produselor, ci doar cresterea ratei de acceptare Cambia Barter in procent mai avantajos.
 
  • Capacitate libera
 
In cazul in care afacerea Dvs dispune de surse inca neutilizate, fie vorba despre forta de munca, capacitate de productie sau stocuri de marfa, in cadrul Comunitatii Cambia Billbarter puteti beneficia de noi comenzi, astfel incat firma Dvs sa functioneze la capacitate maxima si profit maximizat.
 
  • Viteza de circulatie mai mare
 
​Avand in vedere faptul ca moneda Cambia Barter nu este purtatoare de dobanda, nu trebuie sa economisiti sau sa acumulati valori mari de Cambii Barter. Cu ajutorul suportului nostru veti invata cum sa va folositi de aceasta metoda inovativa sa va dezvoltati afacerea. Veti afla cum sa acumulati Cambii Barter dar va vom ajuta sa le si cheltuiti in interesul afacerii dvs. Asadar, viteza de circulatie a Cambiilor Barter este mult mai mare decat a banii din contul curent. In conditiile economice actuale disponibilitatile banesti pentru noi achizitii sau investitii in cadrul unei afaceri arata tendinta descrescatoare odata cu cresterea impozitelor si taxelor, a lipsei acute de lichiditati si a intarzierilor tot mai mari la incasarea facturilor cu scadenta. Totusi, Cambia Barter face posibila o crestere a resurselor disponibile pentru noi achizitii de produse sau servicii cu o investitie mai mica.   
 

2. Promovează Afacerea!


  • Piata noua
Comunitatea Billbarter ofera noi posibile piete de desfacere pentru firma Dvs!
 
  • Posibilitate de achizitie - plata si catre strainatate
 Billbarter functioneaza in 5 tari europene, deci nici prezenta internationala simultana in aceste tari nu este o problema. In acelasi timp va puteti informa in cadrul Comunitatii internationale despre noi oferte si comenzi care se pot derula in cadrul acestui sistem.
 
  • Avantaj competitional
 Prin utilizarea Cambia Barter acumulati un avantaj competitional, deoarece membrii Comunitatii prefera sa avantajeze locurile de acceptare Cambia Barter, unde se pot cumpara aceleasi produse pentru mai putini bani lichizi. Astfel afacerea Dvs va oferi produse cu raport pret-valoare mai avantajos decat concurentii de pe piata.
 
  • Cresterea comenzilor
 Comenzile Dvs pot creste daca partenerii Dvs devin membrii Cambia Barter, deoarece daca si ei la randul lor solicita Credit Cambia Barter, vor putea cumpara in volum mai mare si cu o periodicitate crescuta de la Dvs. Pe langa acest lucru, aveti sanse sporite pentru comenzi noi deoarece aveti un avantaj competitional fata de restul participantilor de pe piata.
 
  • Relatii de afaceri
 In cadrul Membrilor Comunitatii Billbarter veti putea descoperi noi potentiali parteneri de afaceri pentru Dvs. Billbarter sprijina dezvoltarea noilor oportunitati prin organizarea de conferinte, deoarece astazi relatiile inseamna capital!​

 

3. Credit fara dobanda Cambia Barter! -- in loc de Credite Bancare


  • Mai Ieftin
 Pentru obtinerea creditului fara dobanda Cambia Barter nu este nevoie de oferirea de garantii mobiliare sau imobiliare. Singura garantie este munca dvs.
 
  • Analiza de acordare rapida​
 Aveti nevoie urgent de resurse? Billbartre realizeaza analiza de acordare a creditului fara dobanda in doar 3 zile lucratoare!
 
  • Returnarea creditului nu se face in bani
 Garantia creditului fara dobanda Cambia Barter este munca Dvs, iar rambursarea valorii muncii Dvs (produse/servicii) este posibil numai cu Cambia Barter.


4. Utilizabilitate pe scara larga


  • Plata salarii
 Angajatii pot fi platiti partial prin Cambia Barter, in cazul in care si ei accepta acest lucru. De ce ar dori angajatii dvs plata partiala a salariului in Cambia Barter? Cambia Barter primita drept plata partiala a salariului poate fi folosita pentru achizitionarea de produse existente pe platforma Billbarter (inclusiv produsele societatii dvs.) .Deasemenea, in cazul in care angajatii Dvs au solicitat, ca si persoana fizica, un Credit fara dobanda de la Billbarter, pot rambursa creditul utilizand Cambiile Barter primite drept plata partiala a salariului.
 
  • Beneficii extra salariale
 Cheltuielile extra salariale pentru angajati sunt reglementate prin lege. In baza legislatiei in vigoare anumite beneficii extrasalariale sunt tratate in categorii mai avantajoase de impozitare. Nu doar afacerea este avantajata, prin plata impozitelor aferente mai scazute, ci si angajatul, deoarece salariul lui creste cu aceste beneficii extrasalariale. In plus (spre deosebire de alte sisteme) nu este necesara cumpararea Cambiilor Barter si astfel beneficiile extra salariale se pot achita prin produse si servicii proprii ale afacerii. Firma dvs va dispune de Cambii Barter ca urmare a acceptarii Cambiei Barter ca modalitate de plata partiala pentru produsele si serviciile oferite. 
  • Investitii, dezvoltare
 In limita creditului CB si a valorilor CB acumulate puteti folosi aceste sume pentru continuarea unor investitii si proiecte de mare anvergura incepute deja, dar pentru a caror finalizare ar fi fost necesara contractarea unor credite bancare suplimentare. Evitati acest lucru! Puteti obtine fondurile necesare in varianta mult mai avantajoasa si cu utilizare de 20 % -100% Cambia Barter va puteti realiza ideile.

  • Cheltuieli de functionare
 De obicei cele mai mari cheltuieli al unei intreprinderi sunt cele legate de achizitia materiilor prime sau a stocurilor de marfa. In afara de acestea, chiar si alte cheltuieli mai mici, secundare, reprezinta sume considerabile. Daca achizitionati din cadrul Comunitatii produse de birotica, curatenia sau servicii de avocatura, contabiliate, etc. puteti economisi banii Dvs si ii puteti directiona catre alte achizitii.
  • Solutionarea datoriilor
 In cazul in care nu dispuneti de un capital necesar pentru acoperirea datoriilor catre parteneri, Billbarter va ofera solutii. Cu ajutorul Creditului fara dobanda Cambia Barter va puteti achita datoriile, in cazul in care partenerul Dvs accepta aceasta modaliate de plata, chiar si in proportie de 100% fara sa fie nevoie de bani lichizi. Rambursarea Creditului fara dobanda Cambia Barter deasemenea nu se face in bani lichizi, deoarece restituirea se face catre sistem. Vanzarile Dvs in Cambia Barter reduc obligatiile Dvs de plata catre Billbarter.
 
  • Achizitii, Cumparaturi
 Membrii Comunitatii Billbarter va stau la dispozitie cu o gama variata de produse, fie vorba despre achizitii de materii prime, dezvoltare, birotica, vacanta, mobila, electrocasnice etc.
 
  • Impozite, Administratie
In functie de situatia locala, este posibil in viitor ca o parte din impozitele si taxele locale sau chiar a unor chirii care trebuie achitate catre Administratia Locala sa fie achitate prin Cambia Barter.

 

Cum poate obtine intreprinderea Cambia Barter?

  

  • Din vanzari, prin sistemul Cambia Barter
De exemplu: pentru produse cu valoare de piata de 100.000 RON fara TVA, respectiv 124.000 RON TVA inclus, vanzatorul accepta Cambia Barter in proportie de 30%. In acest caz cumparatorul va vira 30.000 CB in contul de Cambia Barter al vanzatorului, iar restul de 70.000 RON + 24.000 TVA-ul aferent le va achita prin virament bancar.
 
  • Din Creditul fara dobanda Cambia Barter 
Intreprinderea beneficiaza de Creditul fara dobanda Cambia Barter in valoarea solicitata. Creditul obtinut va avea drept garantie produsele/serviciile oferite de intreprindere.

Cheltuieli pentru a deveni membru a comunitatii Billbarter

  • Inregistrare gratuita
  • Deschidere cont gratuit!
  • Administrare cont gratuit!
  • Plata comision doar dupa tranzactii!

Singurul cost pe care firma dvs il va suporta este in valoare de 11 lei cu TVA inclus - contravaloarea taxei de verificare a societatii.

Teme recomandate:






Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.