main_page
Cambia Barter


Cambia Barter ajuta la dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) sporind si succesele financiare. Ne straduim ca sistemul nostru comercial sa fie eficient si dinamic, in timp creste profitul afacerilor partenerilor nostrii.

Un sistem flexibil care va schimba obiceiurile comerciale, de cumparare si de creditare. Proprietariilor de intreprinderi le place barterul. Ajung la diferite produse si servicii, fara a plati pentru ele, in timp ce isi epuizeaza stocurile fara miscare sau isi cresc viteza de rotatie a stocului rulat. Intreprinderile folosesc des sistemul barter. Din pacate in cazul barterului simplu, lipseste flexibilitatea, deoarece, nu intotdeauna avem nevoie de produsul care este oferit in schimb. Din aceasta cauza folosirea barterului scade (am putea beneficia de acest lucru mult mai des, daca ar fi mai flexibil). Folosind cele mai noi tehnologii, Billbarter a creat un sistem flexibil, sigur si eligibil pentru intreprinderi, primarii si persoane fizice.


Cum functioneaza?

Billbarter va creaza un cont electronic, care seamana cu un cont bancar. Cand un produs/serviciu este vandut, rata Cambia Barter – RON este stabilita de vanzator. O parte din pretul produsului/serviciului este platit in RON cealalta parte in Cambia Barter. Suma Cambia Barter va fi inregistrata in contul electronic. 1 RON= 1 CB (Cambia Barter). Conform legilor de contabilitate este perfect legala utilizarea acestei modalitati de plata.
 

Cambia Barter este usor de utilizat, pentru ca ...

  • puteti folosi creditul fara dobanda pentru capital de lucru, chiar si inainte de a vinde.
  • puteti cumpara acum si vinde mai tarziu, si vice versa
  • Cambia Barter poate fi cheltuita si in strainatate. Billbarter este prezent in urmatoarele tari: Cehia, Romania, Serbia, Slovacia si Ungaria. In viitorul apropiat sistemul va interconecta tarile care il folosesc.
  • puteti obtine gratuit o cantitate de CB prin afisare de banner pe site propriu sau prin lipire autocolant pe autoturism. Aceste Cambii Barter primite drept rasplata le puteti utiliza pentru a incerca functionalitatea sistemului fara a cheltui din resursele dvs.
 

8 argumente, de ce sa folositi Cambia Barter!

1. Cresterea vanzarilor ​ ​

Numarul utilizatorilor Cambia Barter creste in fiecare zi, astfel creste si numarul potentialilor clienti. Fiecare client inseamna profit, astfel aveti un avantaj fata de cei care nu folosesc Cambia Barter. Incasarile mai mari genereaza profit mai mare.

2. Dezvoltarea afacerii cu creditul Cambia Barter fara dobanda ​

Membrii sistemului Cambia Barter pot beneficia de credite intre 8000-160 000 Ron in Cambia Barter. Acest credit este disponibil pentru toti partenerii nostri, chiar dupa inregistrare. Astfel va oferim posibilitatea de a va dezvolta afacerea si de a acoperii o parte din cheltuielile zilnice. Afacerea Dumneavoastra va functiona la fel de bine chiar daca, din cauza crizei de la nivel global, fluxul de numerar este in continua scadere.

3. Imbunatatirea fluxului numerar (cash-flow) ​

Acei intreprinzatori care accepta Cambia Barter atrag clienti noi, astfel isi cresc si vanzarile. Cu incasarile provenite din Cambia Barter se pot acoperi cheltuielile si investitiile. Daca veti plati produsele si servicii de care aveti nevoie folosind Cambia Barter veti economisi banii in numerar, astfel crescand cash-flow-ul firmei Dvs.

4. Vanzarea stocurilor in exces

Cambia Barter este cea mai usoara modalitate de a va vinde stocul in exces, fara a fi nevoiti sa recurgeti la reduceri masive. Daca distribuiti produse sezoniere, cu Cambia Barter va puteti mari profitul. Veti vinde stocul de produse sezoniere la pretul de sezon, chiar si dupa trecerea sezonului.

5. Cresterea productivitatii

​ Cambia Barter ajuta intreprinderile sa utilizeze mai eficient echipamentele si personalul. Prin utilizarea capacitatii excedentare se suplimenteaza veniturile.

6. Reducerea sezonalitatii

​ Intreprinderile isi pot vinde produsele in comunitate chiar si dupa terminarea sezonului. Cu cat acceptati mai des Cambia Barter cu atat mai mult va creste si profitul, caci ati vandut produsele sezoniere la pret intreg.

7. Canal de distributie larga

​ Locurile de acceptare Cambia Barter se extind intr-un mod eficient in cadrul retelei Billbarter. Sistemul Billbarter, activ in 5 tari, vizeaza mii de intreprinderi si persoane fizice, contribuie in mod activ la cunoasterea nevoilor intreprinderilor nationale si internationale si la succesul acestora.

8. Capital social, marketing

Prin Cambia Barter se dezvolta o comunitate business, unde puteti incheia afaceri profitabile.
 

Teme recomandate:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.