main_page
Urare

Stimate interesat,

Societatea noastra este membru unei retele internationale Billbarter. Cu crearea retelei s-a dorit facilitarea activitatii zilnice a IMMurilor europene, in ciuda pietelor tot mai restranse, a companiilor multinationale, a crizei economice, deoarece managerii acestor companii se lovesc zilnic de aceleasi probleme de functionare, indiferent de limba sau oras. Sistemul Billbarter a fost posibil datorita dezvoltarii internetului si a informaticii. Initial sa dorit minimalizarea cercului vicios al datoriilor in lant, apoi creatorii au realizat ca pentru stocarea datorilor, societatile au nevoie in primul rand de incasari cheltuibile, a caror suma scade drastic, ca urmare, nu doar a dezvoltarii economice nationale dar si internationale. Astfel, problema principala a devenit lipsa capitalului necesar pentru utilizarea surselor existente si realizarea proiectelor cu finantare europeana, lipsa pe care am incercat sa o compensam cu dezvoltarea unui sistem electronic, construit pe baze clasice, totusi inexistent pe plan national, din punct de vedere technologic, care ajuta la dezvoltarea IMMurilor. CB nu este doar o unealta pentru devzoltarea pietei, scaderea costurilor, marirea volumului, vinderea stocurilor acumulate, ci si posibilitate de finantare, dezvoltare, investitii, achizitii cu economii de RON. Posibilitatea de vanzare-cumparare fara restrictii aduna societatile inregistrate intro comunitate comerciala, deoarece capitalul contactelor este tot mai importanta in viata de afaceri, indiferent de domeniu sau locatie.

Billbarter a introdus serviciile in Ungaria, apoi la sfarsitul anului 2011, cu interventia Billbarter RO SA si Romania s-a alaturat sistemului. Dezvoltarea technologica si administrarea sistemului se realizeaza in Ungaria iar compania sustine intreaga reprezentanta romaneasca. Telul nostru primordial este, in colaborare cu partenerii nostrii, sa facem cunoscute serviciile Billbarter in intreaga tara si sa indeplinim cerintele clientilor la un nivel ridicat. Suportam membrii comunitatii Billbarter, deoarece managerii, sunt de regula, in criza de timp. Am dori sa dezvoltam reteaua de parteneri, astfel incat sa ajungem in fiecare oras important din Romania, pentru a asigura personal, ajutor profesional celor interesati. Nu dorim doar satisfacerea exigentelor clientilor, ci si descoperirea cerintelor acestora.

Billbater nu este accesibil si utilizabil doar pe plan national, ci isi propune si crearea si dezvoltarea de contacte de afaceri internationale. Orice societate din tarile membre Billbarter (HU, RO, SK, SRB) isi poate posta oferta sau contraoferta pe platforma de Piata internationala. Billbarter Ro Sa incearca din 2011 sa satisfaca maximal, exigentele referitoare la siguranta si incredere a clientilor sai. Incercam sa asiguram toate acestea in conditii accesibile, flexibile si transparente oricarei persoane interesate, deoarece dezvoltarea firmei dvs, cresterea incasarilor si funtionarea stabila a acesteia este si avantajul nostru.

Cu stima

Billbarter RO SA






Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.