main_page
Ce oferim societatilor

Billbarter RO SA si-a inceput activitatea in decembrie 2011, ca cel de-al doilea membru european al sitemului Billbarter, cu viziunea de a oferi IMMurilor romanesti solutii accesibile, economice la problemele cauzate de recesiune. Cu trecerea timpului insa, am descoperit ca societatile au si alte nevoi si deoarece scopul portalului nostru comercial este facilitarea activitatii societatilor, am incercat sa indeplinim  si aceste cereri.

Achitare datorii, lichiditate

Va prezentam sistemul HONEM, solutie online bazata pe compensarea de facturi, cu ajutorul  caruia creantele se pot folosi pentru diminuarea debitelor scadente/expirate. Deci, in locul incasarilor de numerar acestea scad instant datoriile firmei, nu mai trebuie sa le achitati. Compensarea nu tine cont de termenul scadent al facturilor, deci se pot compensa si facturi cu scadenta expirata sau a celor cu scadenta intarziata, in vederea diminuarii debitelor.

 

Rulaj si cresterea veniturilor

Principalul scop al sistemului este sa ofere clientilor noi posibilitati de piata, avantaj competitiv, imbunatatirea raportului pret/valoare, suprafata internatoionala anunturi, cu ajutoarul carora sa-si poata folosi capacitatile, sa-si vanda stocurile blocate. Astfel economisesc RON, pot fi membrii unei noi comunitati comerciale, isi dezvolta contactele de afaceri, etc... in timp ce veniturile nu scad, deoarece CB intra in contabilitate. Este mai important sa gasiti noi cumparatori/parteneri, care nu ar fi cumparat nimic de la dvs, dac nu ati fi membru Billbarter, decat cumparatorii  vechi sa va plateasca cu CB!

Finantare proiecte, asigurare contributie proprie cu CB

Datorita complexitatii Cambiei Barter, putem contribui la functionarea zilnica echilibrata a firmei dvs. Intrucat nu aveti destul capital RON pentru realizarea proiectelor/investitiilor, va ajutam cu cadrul de cumparare CB. Dupa o evaluare corespunzatoare va putem oferi si contributie proprie pt castigarea de fonduri EU sau chiar si finantare completa de proiect.

 

Cadru cambie barter

In functie de situatia firmei dvs., cadrul va ofera posibiltatea de folosi acum CB, pentru care veti lucra in viitor. Acest cadru este baza sistemului nostru comercial si al rezolvarii problemelor corporative.
Folositi cadrul in investitii, achizitii importante, alte necesitati corporative, astfel, cu investitie minima si  economisind RON va puteti realiza proiectele.





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.