main_page
Sistemul de decontare Cambie Barter

Este un sistem flexibil, care revolutioneaza obiceiurile comerciale si cele de creditare! Societatile comerciale au folosit si pana acum barterul, deoarce si-au economisit numerarul, au facut schimb cu marfa ramasa in stoc. Dezavantajul barterului insa este: ce se intampla daca nu am nevoie de ceea ce se ofera in schimb?  

Cu ajutorul Billbarter, locul tranzactiilor barter din trecut, este preluat de un sistem simplu si sigur de utilizat, care face posibila decontarea in totalitate a afacerilor barter din trecut, ci are si un mare potential de afaceri. Billbarter va asigura un cont electronic, asemanator contului bancar. Cand serviciul/produsul este valorificat, vanzatorul este acela care stabileste cursul RON-cambie bater. Cumparatorul va plati vanzatorului, serviciul/produsul partial in RON, partial in cambie barter. Contravaloarea cambiei barter va fi virata in contul electronic.

1RON = 1 CB (Cambia Barter). Conform legilor de contabilitate este perfect legala.

Conform legilor contabile, cambia barter corespunde din punct de vedere financiar si contabil cu decontarea in RON. Valoarea 1 cambie barter este echivalentul 1 RON. Cambia barter poate fi decontata de catre persoane juridice dar si de catre persoane fizice. Plata taxelor aferente catre stat, este de asemenea asemanatoare platii taxelor in RON.

Cambia Barter este usor de utilizat, pentru ca ...

  • nu este necesar ca acea intreprindere de la care ati cumparat Dvs sa    cumpere si el de la Dumneavoastra
  • Cambia Barter poate fi cheltuit si in strainatate
  • puteti cumpara acum si vinde mai tarziu, si vice versa
  • puteti folosi creditul fara dobanda pentru capital de lucru, chiar si inainte de a vinde.
  • Cambia Barter este reteaua internationala comerciala intre 5 tari
  • Cambia Barter va ofera posibilitatea de a schimba produse si servicii, in timp ce va pastrati fondurile banesti.
  • Utilizand creditul fara dobanda Cambia Barter, folosind propriile produse si servicii, companiile pot beneficia de produsele si serviciile necesare functionariii sau pot utiliza Cambiile Barter in vederea acordarii de prime angajaților sau ca metoda de fidelizare a clientilor.
  • Cambia Barter va ajuta sa va dezvoltati relatiile comerciale atat pe plan national cat si international, in timp ce mentinerea relatiei cu clientii mai vechi devine mai usoara.



Cambia Barter, sistemul comercial

Aflati ce insemna a deveni Loc de acceptare! Cum poate deveni firma dvs Loc de acceptare? Care sunt cheltuielile? Cum va puteti administra contul,cum puteti face rost de cambie barter (CB)?
Va puteti finanta cumparaturile din contul dvs sau din cadrul de cumparare spre alte locuri de acceptare barter.
Cambia barter ofera posibilitatea utilizarii flexibile, deoarece nu trebuie sa cumpere de la dvs societatea de la care cumparati si dvs, puteti cheltui cambia barter chiar si peste hotare (HU, SRB, SK), puteti cumpara acum si vinde mai tarziu sau vice-versa, va puteti folosi cadrul de cumparare drept capital activ, inainte de  vanzare.  

 

Cadru cumparare cambia barter

Este un cadru pe care nu va trebui sa-l rambursati dublu sau chiar triplu, dupa cativa ani, in cazul in care aveti nevoie de urgent de o suma considerabila, pe care nu o puteti obtine dintr-odata. Cadrul este asigurat de un mijloc special de plata, cambia barter, in contul dvs de cambie barter, dupa evaluarea dvs sau a societatii dvs. Utilizarea cambiei barter este posibila doar in cadrul comunitatii cambiei barter. Cambia barter nu poate fi schimbata in RON, nu poate fi utilizata la achitarea creditelor bancare, insa poate fi utilizat la rezolvarea problemelor de functionare a societatii, la investitii, dezvoltare, la achitarea datoriilor de transport, la marirea capitatului social subscris sau chiar la asigurarea contributii proprii in cazul castigarii de fonduri europene. Pentru persoane fizice este convenabil mai ales la minimalizarea cheltuielilor in RON, la vanzarea de imobile sau masini greu de vandut.

Pentru societati

Cu cambia barter incasata, sau cu cadrul de cumparare, va puteti finanta fara prea multi RON cheltuielile zilnice ale societatii dvs. , faceti rost de clienti noi, va vindeti stocurile, va impliniti dezoltarile, rezolvati problemele functionale ale societatii. Va rugam cititi ce fel de servicii oferim clientilor persoane juridice.

 

Cambia barter pentru finantare proiecte si contributie proprie

Nu aveti destui bani pentru investitii sau nu aveti contributia proprie necesara pentru solicitarea de fondurilor europene castigate? Cadrul de cambie barter va ofera solutia la aceste probleme, in conditii favorabile (bani si timp), dupa o procedura de evaluare. (nu este vorba de creditare! Cambia barter nu poate fi schimbata in RON!) 

Sistem monetar local pentru administratii locale

In mai multe regiuni, administratiile locale incearca sa amelioreze presiunea creata de criza aparuta si in cadrul IMMurilor, prin introducerea altor sisteme de plata dacat cel in numerar sau prin crearea de sisteme de carduri reducere in cadrul orasului respectiv. Cambia barter include ambele sisteme mentionate mai sus, completand cu o structura completa de finantare, astfel incat si orase fara surse proprii sa aibe posibilitatea de a emite bani local.

 

Ajutor

Reprezentantii Billbarter va stau la dispozitie orice intrebare ati avea. Intrucat va intereseaza sistemul nostru, ati dori sa incercati acesta posibilitate fara riscuri, vizitati site-ul serviciului nostru cu clientii unde asteptam intrebrile, mesajele dvs. (intre orele 0-24)


Teme asemanatoare:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.