main_page
Cautam reprezentante Billbarter!

Billbarter RO SA asigura deservirea la nivel inalt a clientilor cu ajutorul unei retele nationale de parteneri.Momentan biroul este in dezvoltare, cautam parteneri, in numar limitat pentru asigurarea reprezentarii serviciilor Billbarter in tara. Pentru informatii la zi, va rugam contactati-ne.

Reteaua nationala de parteneri Billbarter Ro Sa reprezinta serviciile Billbarter, mai ales in sectorul propriu, insa nu exista limitari regionale. Birourile partenere sunt responsabile pentru atragerea de clienti noi, de contactul cu cei existenti si activitatile administrative aferente. Programul de lucru al biroului este fix, insa in magazin pot desfasura si alte activitati.

Pe cine cautam?

Activitatea de reprezentare Billbarter nu este bazata de cerinte strict stabilite, insa criteriile de mai jos sunt indispensabile prezentarii
 • Intreprindere functionala
Pentru a fi partener Billbarter este neaparat necesar sa aveti o intreprindere functionala. Partenerul nostru contractual nu este angajat Billbarter ci, partener contractual, intreprinzator. Pe langa parteneriatul Billbarter, puteti desfasura fara limitari, activitatea principala a firmei.
 • Birou
Biroul partener trebuie sa aibe un program de lucru fix si accesibil, in vederea primirii si consultarii clientilor. Amenajarea interioara a biroului nu este stabilita, poate fi orientata conform activitatii principale, insa un punct de lucru cu conexiune internet si cel putin un calculator este indispensabil.
 • Capital
Nu doar capitalul de contacte este important pentru a desfasura activitatea de reprezentanta! Pentru informatii detaliate va rugam contactati Billbarter.
 • Calificare si examen
Cerintele noastre sunt: profesionalism la nivel inalt si satisfacerea cerintelor clientilor, astfel fiecare viitor partener, indiferent de activitatea deja practicata, va fi scolarizat si va da un examen bazat pe intrebari practice.

Dvs ne cautati pe noi?

Binenteles trebuie sa stiti exact cu ce va vom insarcina pe dvs, sau firma dvs. Contractele noastre contin detaliat toate aceste sarcini si informatiile aferente.
 • Cresterea numarului clientilor
Obiectivul principal al partenerilor nostrii este sa sporeasca numarul locurilor de acceptare. Biroul partener va organiza promotii proprii cu materiale informationale autorizate de catre Billbarter Ro Sa. Modalitatea de recrutare a  clientilor nu este stabilita. Venitul partenerului depinde de numarul, de cifra de afaceri, etc. a societatilor inregistrate. Nu este vorba de extiderea retelei, societatilor subordonate partenerului, nu ii vor fi subordonate alte societati si nici biroului partener nu ii vor fi subordonate alte birouri.  
 • Contact
Partenerul tine legatura in permanenta cu viitorii si actualii clienti, ii sfatuieste personal, telefonic sau in e-mail,  dupa inregistrare, mentine legatura cu ei si ii ajuta in cunoasterea sistemului, la derularea afacerilor, cautarea contactelor conform cerintelor. Este mai simplu mentinerea unui client decat cautarea unora noi.
 • Serviciul cu clientii
Partenerul reprezinta clientii, deci in caz de nevoie, ii va ajuta la utilizarea paginii web, ii va anunta referitor la eventuale noutati si ii va ajuta la derularea vanzarilor si achizitiilor in cadrul comunitatii. Daca clientul cere, partenerul va administra contul de CB a acestuia, porneste viramente, ajuta la solicitarea cadrului de CB, etc. Comisionul partenerului nostru creste cu cat clientul deruleaza mai multe afaceri cu clienti noi in sistem.

Ce oferim?

 • Sistem Billbarter
Baza sistemului Billbarter – indispensabil muncii de succes – este un sistem de software modern cu baza web, care este accesibil cu orice sistem de operare (Windows, Mac), precum si pe smartphone sau tablet si va sta la dispozitie instant. Softwer-ul web Billbarter insumeaza administrarea si utilizarea tuturor serviciilor oferite (administrare datorii, factura electronica CB, sistem comercial si de deconatare CB, facturare online si sistem e-factura, pentru persoane fizice sau administratii locale).
 • Calificare, experienta in afaceri si predare informatii
Avem o responsabilitate fata de utilizarea brand-ului Billbarter. Pregatirea, calificarea dvs  profesionala este responsabilitatea noastra, astfel incat fiecare viitor partener va urma un curs, terminat cu un examen bazat pe intrebari si probleme practice, in vederea asigurarii cunostintelor profesionale.  Experienta nationala si internationala, informatiile comerciale, manuale, materiale marketing, conferinte web ne ajuta in colaborare. Ne straduim ca partenerii nostrii sa afle cele mai noi informatii, date la zi, de pe piata. Baza noastra de cunostinte online este accesibil 0-24 h, astfel va puteti organiza cursurile in functie de programul dvs. La inceput, Billbarter va ajuta si va sfatuieste.
 • Eficienta, management ecologic
Sistemul Billbarter sa angajat sa promoveze eficienta, technologia si protectia mediului. Cu orice activitate, incercam sa protejam mediul, din aceasta cauza deconturile, contabiltatea, acceptarea si emiterea facturilor se realizeaza cu cea mai noua tehnologie electronica.
 • Posibilitati de afaceri nelimitate
Acele societati care ni se alatura ca partener, oriunde si-ar desfasura activitatea, pot contracta societati sau administratii locale din alte zone. Astfel, cu ajutorul contactelor este posibila dezvoltarea unui cerc national sau chiar international de clienti.  
 • Colaborare pe termen lung
Billbarter este un sistem international care isi ofera serviciile in conditii unice in Europa. Acesta tine legatura cu clientii doar prin partenerii sai, astfel se straduieste sa mentina cat mai mult posibil clientela recrutata impreuna cu parteneri. Din acesta cauza, colaborarile cu partenerii sunt oficializate cu contracte pe termen limitat.
 • Solutii comerciale in vederea eficientei
Billbarter permite partenerilor utilizarea brandului Billbarter. Alaturi de acesta, pune la dispozitie toate materialele grafice necesare prezentarii. Nu impunem o imagine de ansamblu unic, insa cartile de vizita trebuie sa fie realizate conform cerintelor. In vederea comunicarii cu clientii, asiguram adresa de e-mail, sistem propriu de notificare, sistem de coduri de recomandare, documentatie, administrator clienti, cont electronic de cambie barter, baza de cunostinte online, servicu de relatii cu clienti online.  
 • Team-work, venit deosebit, capacitate de creditare
Billbarter ofera partenerilor sai comision pe baza de rezultate si premii. Remuneratia (precum si venitul) este in mare parte in RON, restul in modalitatea comuna de plata, in cambie barter. Daca ne solicita, asiguram partenerului cadru de cumparare cambie barter, cu care contribuim la economisirea RON in functionarea biroului.  

Permiteti-ne sa va prezentam pe scurt esenta ofertei noastre.

Investitie mai importanta, venit mai mare!

In general birourile partenere doresc sa isi asigure veniturile din mai multe surse, ar dori sa innoieasca, sa schimbe domeniul de activitate, toate acestea folosindu-se de experienta in afaceri si de contactele existente. Recomandam deschiderea de birou partener, intreprinzatorilor agili, cu capacitate de forta de munca si capital, in schimbul unei compensatii pe masura.

Sarcini

 • Face reclama tuturor serviciilor Billbarter (sau unora alese).
 • Face rost de clienti proprii din sectorul public, privat sau corporativ
 • Colaborare cu clientii pe termen lung, serviciul cu clientii, CRM (management serv. cu clientii)
 • Organizarea comerciala dintre clienti.
 • Organizarea, administrarea ofertelor comerciale.
 • Prezenta la intalniri de afaceri.
 • Colaborare profesionala stransa cu Billbarter, participarea la cursuri calificative.
Cerinte
 • Amenajarea corespunzatoare a biroului (calculator, conexiune internet).
 • Participarea la cursuri calificative.
 • Absolvirea cu succes a examenului profesional.
 • Inceheierea contractului.

Limitari regionale

Nu exista limitari regionale in ceea ce priveste functionarea biroului, insa nu pot aparea anunturi in orasul in care exista alt birou partener (concurenta neloiala). Intrucat aveti legaturil de afaceri in alte orase, le puteti registra cu incredere.

Suport

 • Activitate nationala de marketing realizat de Billbarter.
 • Cursuri profesionale si technice, calificare continua.
 • Activitate marketing alaturi de Billbarter.
 • Organizarea de intalniri de afaceri alaturi de managerul regional.
 • Baza de cunostinte accesibil online 0-24
 • Punerea la dispozitie a materialelor de imagine.
 • Birou web si cod de recomandare.
 • Materiale realizate la centrul Billbarter, precum prezentari (ppt) cu imagini si text.

Perioada de colaborare

In functie de constructia aleasa, 1,5 sau 3 ani, perioada care se poate prelungi in caz de colaborare de succes.

Remuneratie si costuri

Remuneratia este in functie de comisionul generat de catre proprii clienti, la care se adauga si sistemul exceptional de premii.
Oferim 3 constructii pentru colaborarea ca birou partener! Va rugam interesati-va la centrul de relatii cu .

Am dori sa oferim cateva sfaturi pe baza experientei actuale, in vederea unei decizii satisfacatoare pe termen lung.


 • Deschiderea si initierea biroului partener necesita mult timp, energie si grija. Cu timpul insa, baza de contacte cu clientii, realizata, apoi mentinuta si dezvoltata, va da roade.
 • Recomandam ca activitate suplimentara agentilor de asigurare, coach-ilor, administratorilor de credite, agentilor imobiliari, agentilor comerciali din constructii etc. Nu exista factor de excludere, activitatea principala poate fi oricare. Avantajul il constituie cercul de clienti aferent afacerii respective.
 • Accesul de pe strada a biroului nu este important, deoarece nu trebuie sa atraga trecatorii, avem insa pretentia ca biroul sa fie amenajat exigent.
 • Pentru utilizarea sistemului, este necesar, ca angajatii sa aibe cunostinte de baza in utilizarea calculatorului. Este nevoie de cel putin o persoana pentru aceasta activitate.
 • Biroul va fi echipat cu conexiune internet broadband si cel putin doua puncte de lucru cu calculator, imprimanta si scanner.
 • Deoarece apelurile directe (cold call) si serviciile directe de marketing sunt mai putin eficiente, este avantajos sa va folositi la inceput de clientela existenta din activitatea principala, pe care apoi o veti dezvolta (snowballing).
 • De asemenea constitue avantaj experienta in afaceri/management/domeniu financiar, deoarece grupul tinta este cel al conducatorilor de firma, iar biroul partener trebuie sa evalueze necesitatile acestora si sa aleaga solutia optima, din oferta noastra de servicii existente.  
 • Clientii apreciaza intalnirile personale, fata de apelurile telefonice sau contactul pe internet, astfel carnetul de conducere si masina proprie constituie avantaj.
 • Contactul cu clientii trebuie mentinut continuu, astfel buna comunicare este de asemenea indispensabila.
 • Munca dvs va avea rezultat!

Teme asemanatoare

Acțiune

© 2023 Billbarter RO S.A.