main_page
Regulamentul de gestiune a datelor


Regulamentul de gestiune a datelor www.billbarter.com - S.C. Billbarter RO S.A.


1. Numele operatorului de date:

S.C. Billbarter România S.A.( în continuare: „BBROSA”)

2. Adresa operatorului de date:

Birou: 540045 Targu Mures, str Arany Janos 42

3. Cod identificare registru operare:

Cod identificare in registru de operare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Prelucrarea notificata a fost inscrisa sub nr: 22636

4. Contact

ro@billbarter.com

5. Descrierea gestiunii de date:

Operare de date pe baza consimţământului voluntar, informat şi expres al Utilizatorilor, în cazul Utilizatorilor înregistraţi pe site

6. Bazele legale ale gestiunii datelor:

Consimţământul voluntar al celui în cauză pe baza Legii nr 667/2001 si ale legi 56/2004 despre protecţia datelor personale şi libera circulaţie a datelor de interes comun.

7. Sfera datelor gestionate:

A. Numele, ţara, oraşul, denumire domeniu public, număr, număr  telefon, sex, data naşterii şi adresă e-mail furnizate obligatoriu de către Utilizator ( aceste date nu sunt accesibile stric numai de către operatorul de date)

B. Încărcare fotografie de profil pe baza deciziei Utilizatorului

C. Pe parcursul utilizării serviciului www.billbarter.com (Billbarter), se înregistrează adresa IP al calculatorului Utilizatorului, ora de început şi de sfârşit al vizitei şi în unele cazuri - în funcţie de reglajele calculatorului Utilizatorului - tipul sistemului operaţional şi de navigare.  Aceste date sunt păstrate automat de sistem. BBROSA nu leagă datele din fişierul jurnal cu celelalte date personale ( acestea nu pot fi accesate numai de către operatorul de date)

8. Scopul gestiunii datelor:

A. În cazul datelor furnizate obligatoriu de Utilizator, scopul gestionării datelor este identificarea îndreptăţirii Utilizatorului (exp. creare profil societate, verificare societate) precum şi posibilitatea furnizării serviciilor comandate( înştiinţări). Datele pot fi folosite de către prestator în scopuri statistice, precum şi pentru acela ca pe paginile descărcate cu ocazia vizitei pe site şi pe bannerele apărute pe aceste pagini să apară reclame personalizate. Utilizarea datelor în aceste scopuri poate fi interzis de către Utilizator prin dezabonare.

B. În cazul datelor păstrate în fişierul jurnal ca urmare al utilizării lui Billbarter, stocarea datelor serveşte strict scopuri statistice.

Operatorul de date nu va folosi datele personale în alte scopuri decât cele prezentate. Nu va furniza date personale unui terţ numai cu acordul prealabil şi informat al Utilizatorului. Acest lucru nu se referă la furnizare de date  obligatorii pe bază legală.

10. Ştergerea datelor personale:

Cererea de ştergere a datelor personale proprii trebuie trimisă prin e-mail la adresa delete@billbarter.com. La 5 zile lucrătoare după intrarea cererii de ştergere, BBROSA va şterge datele.

11. Măsuri de securitatea datelor:

Datele personale sunt păstrate pe teritoriul României, pe serverele dedicate instalate în sala serverelor Direct Hosting.

12. Posibilitatea de modificare a regulamentului de gestiune a datelor:

BBROSA îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament de gestiune a datelor unilateral, fără anunţarea în prealabil al Utilizatorului.Prin utilizarea serviciilor şi după intrarea în vigoare a modificărilor, acceptaţi Regulamentul modificat de gestionare a datelor.

13. Drepturile Utilizatorilor privind gestiunea datelor lor cu caracter personal:

Utilizatorii pot solicita informare privind gestionarea datelor lor personale. La cerere, Operatorul datelor personale informează persoana respectivă cu privire la datele gestionate de el, la scopul gestionării datelor, la baza legală a acesteia, la durata sa, la denumirea, adresa (sediul) şi activitatea conexă cu gestionarea datelor a Operatorul datelor personale, precum şi cine şi cu ce scop primeşte  sau a primit datele.Solicitarea de informare se transmite prin e-mail pe adresa ro@billbarter.com , la care în termen de 8 zile lucrătoare cel în cauză va primi răspunsul. Utilizatorii pot solicita ştergerea datelor lor conform celor stabilite în punctul durata gestiunii datelor.

14. Posibilităţi de soluţionarea litigiilor

Utilizatorul poate să-şi valideze  solicitarea în faţa  instanţelor în baza legii protecţiei datelor personale şi a Codului Civil sau poate apela la ajutorul Comisarului pentru Protecţia datelor. Cu alte întrebări sau observaţii vă puteţi adresa BBROSA-ului la adresa de e-mail: ro@billbarter.com


Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.