main_page
Cambie barter pentru persoane juridice

Sistemul de cambie barter este bazat pe societati asociate, care pe langa RON accepta si cambie barter de la membrii comunitatii, acestia sunt „Locurile de acceptare”. Cambia barter intrata este decontata in contul electronic propriu al societatii. In functie de necesitatile societatilor, acestia pot cheltui cambia pentru cumparaturi in sistem sau pentru rezolvarea ficienta a problemelor de functionare.

In principiu, fiecare societate care detine cont de cambie barter este si Loc de acceptare in sistem. Daca cineva este „Loc de acceptare” inseamna ca acesta accepta in parte si cambie barter pentru produsele / serviciile oferite. Raportul RON, cambie barter este stabilit de societate, chiar si separat pe fiecare produs / serviciu. In general aceasta rata este intre 30-50%, deoarece exista costuri care trebuiesc platite in RON, astfel rata de 100% este sezonala, de regula in cazul ofertelor speciale. Rata acceptarii trebie stabilita la deschiderea contului (min. 30%).

Puteti deveni Loc de acceptare prin registrare, apoi deschidere cont pe site-ul Billbarter.com sau puteti lua legatura cu cea mai apropiata reprezentanta.
Societatea va avea un cont propriu de cambie barter, care functioneza asemanator unui cont bancar, extrasele pentru contabilitate sunt pregatite lunar. Miscarile de cambie barter trebuie registrate in decontul societatii in proportie de 1RON=1CB. Binenteles utilizarea si decontarea cambiei barter corespunde in totalitate cu cerintele legislative referitoare la TVA.

Daca societatea si-a deschis contul de cambie barter, acesta apare automat cu rata de acept CB si descriere in lista de Locuri de acceptare. Astfel, oricare utilizator conectat va poate vizualiza ofertele, pe langa care puteti prezenta si oferte speciale sau sezonale pe Piata.

Pentru a putea alege din oferta celorlalte locuri de aceptare, aveti nevoie de CB! Puteti avea CB prin doua modalitati:
  • prin vanzare (primiti in schimbul produselor/serviciilor dvs. CB si RON in cota stabilita de dvs.),
  • prin solicitarea de cadru de cumparare.

Cat va costa sa deveniti Loc de acceptare?

Registratia este gratuita, nu va costa nimic. Platiti doar taxa de circulatie? in functie de circulatia CB de pe contul de CB. Valoarea acestuia, este
  • 4%+TVA suma CB intrata (vanzare), (se achita in RON),
  • CB platita (cumparare) 0%.
De ex., dvs. vindeti in sistem un produs (serviciu) in valoare de 5000 RON, ati acceptat CB in proportie de 50%. Costurile totale vor fi doar cele dupa CB in valoare de 2500 RON. 2500 * 4% = 100 RON. Fata de totalul de 5000, costurile sunt doar de aprox. 2%

Am categorizat serviciile pentru societati in functie de interesele dvs.!
 

Sistem comercial

Principalul tel al sistemului este sa asigure clientilor o suprafata internationala de oferte, un nou potential cerc comercial, competivitate, imbunatatirea raportului pret/valoare, cu care pot isi pot folosi capacitatile, pot valorifica stocurile blocate, isi pot reduce cheltuielile in RON, pot fi membrii unei noi comunitati comerciale, isi pot dezvolta legaturile comerciale etc. in timp ce incasarile nu scad, deoarece CB apare in contabilitatea firmei. Nu este important ca clientii vechi sa plateasca cu CB, ci sa gasiti cumparatori/parteneri noi, care nu au fi cumparat nimic de la dvs. daca nu ati fi membru.

 

Realizarea proiectelor si contributie proprie

Pornind de la complexitatea cambei barter, putem contribui la functionarea echilibrata a societatii dvs. Nu aveti destui bani pentru investitii sau nu aveti contributia proprie necesara pentru solicitarea de fondurilor europene castigate? Cadrul de cambie barter va ofera solutia la aceste probleme, in conditii favorabile (bani si timp), dupa o procedura de evaluare. (Completati acesta suma din cadrul de cambie barter. Nu este vorba de creditare RON! Cambia barter nu poate fi schimbata in RON!)



Sfaturi profesionale

Confortul si servirea clientilor nostrii este asigurata de sistemul de Parteneriat, bine calificat din intreaga tara. Cereti parerea profesionistilor. Daca nu cunoasteti cambia barter si sunteti curios sa aflati ce solutii oferim, in special in cazul dvs, va rugam completati urmatorul formular cu ajutorul careia evaluam necesitatile dvs, iar cel mai apropiat Partener va va cauta cu solutii personalizate. Datele vor fi confidentiale iar completarea formularului este gratuita si nu va asumati nici un fel de obligatie.

 

Cadru de cumparare

In functie de stadiul in care sa afla societatea dvs.cadrul de cumparare barter va ofera posibilitatea de a cheltui cambia barter in avans (CB pe care o veti primi pentru munca din viitor). Cadrul de cumparare reprezinta baza sistemului nostru comercial si al solutiilor problemelor corporative.
Folositi cadrul pentru investitii, aprovizionari insemnate, diverse cerinte corporative. Astfel va puteti atinge obiectivele cu cheltuieli minime fara dobanzi, economisind numerar.





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.