main_page
Backup-ul sistemului de cambie barter

" Infiintarea societatii noastre a fost posibila datorita dezvoltarii internetului si a informaticii. La inceput im incercat sa reducem cercul vicios al datoriilor in lant, apoi am realizat ca, pentru stocarea datorilor, societatile au nevoie in primul rand de incansari cheltuibile, a caror suma scade drastic, ca urmare, nu doar a dezvoltarii economice nationale dar si internationale. Astfel, problema principala a devenit lipsa capitalului necesar pentru utilizarea surselor existente si realizarea proiectelor cu finantare europeana, lipsa pe care am incercat sa o compensam cu dezvoltarea unui sistem electronic, construit pe baze clasice, totusi inexistent pe plan national, din punct de vedere technologic, care ajuta la dezvoltarea IMMurilor. Incercam sa oferim toate acestea in conditii accesibile, flexibile si transparente oricarei persoane interesate, deoarece dezvoltarea firmei dvs, cresterea incasarilor si funtionarea stabila a acesteia este si avantajul nostru.”

Despre sistemul cambie barter

In Romania, Billbarter Ro Sa utilizeaza sistemul Billbarter in vederea sustinerii sectorului IMMurilor. Utilizarea acestuia nu se limiteaza doar la Romania, este accesibil in mai multe tari europene, fiind folosit de catre societati locale. Astfel, cambia barter este contactata la un sistem international de plata si o piata internationala. Daca doriti sa aflati in ce tari suntem prezenti, va prezentam Billbarter Europe!

Cambia barter este un sistem de evidenta online, dezvoltat in primul rand pentru societati, cu ajutorul careia acestea fac comert, folosind doar in parte sau deloc numerar, iar Billbarter Ro SA tine evidenta electronica a acestor tranzactii sub forma de datorii/creante. Cine vinde in sistemul Billbarter, acela obtine creante spre sistemul Billbarter, iar acesta ii va plati cu cumparare, deci cu datorii in produse/servicii. Evidenta este tinuta in Cambie Barter (CB), cursul fiind de 1 RON la 1 CB.

Cel mai important aspect al sistemului este ca uilizatorii registrati sa poata realiza economii cat mai insemnate in RON, dearece pot utiliza CV pe langa RON (in cadrul comunitatii) in vederea achitarii diverselor plati. Fie vorba de aprovizionare, cheltuieli zilnice de functionare, aprovizionare materiale, dezvoltare sau rezolvarea problemelor de functionare.  
Billbarter RO SA nu desfasoara activitate financiara! Conform legislatiei in vigoare cambia barter nu are calitate de moneda electronica, modalitate de plata inlocuitoare de numerar, modalitate de plata electronica, deoarece nu se poate schimba in numerar si nici in valoare factura. Utilizarea si decontarea cambiei barter corespunde din toate punctele de vedere cu cerintele legislatiei referitoare la TVA. Garantia cambiei barter din sistem nu este capitalul social al societatii Billbarter RoSA, ci se compune din cambiile proprii ale societatilor membre, care au solicitat cadru de cumparare (care nu sunt discontate, sunt consemnate), astfel volumul cambiei barter din sistem depinde de numarul de societati (care solicita cadru) afiliate.
Va prezentam baza sistemului nostru, care va asigura confortul!

Deoarece cambia barter exista doar online, este primordial sa folosim o technologie care este disponibila oricand, oriunde, indiferent de conditia technica a utilizatorului. Pe langa reteaua bine pregatita din punct de vedre profesional, al partenerilor nostrii, ne straduim sa punem la dispozitia clientilor nostrii utilizarea contului de cambie barter in mod cat mai apropiat cerintelor acestora.

Cont Electronic

Baza sistemului de cambie barter sunt conturile de cambie barter, a caror administrare este similara a celor din sistemul bancar. Deschiderea si semnarea contractului se deruleaza online pentru persoane fizice si juridice, precum si IMMuri.
Securitate SSL, mesaje SMS, e-mail, rapoarte detaliate, extrase automatice lunare, virari regulate, acces pt mai multi utilizatori, terminal WEB, terminal mobil, acces card, etc. Toate acestea asigura siguranta maxima si transparenta utilizarii.

 

Terminal Web

Cel mai comod si simplu mod de plata in magazin este terminalul web. Acele locuri de acceptare care au conexunie internet, cu ajutorul unui terminal web (suprafata online, nu se descarca) (modalitati de plata pt webshopuri) pot scade pe loc cumparaturile clientului de pe contul acestuia.  
Pentru aceasta tranzactie, clientul nu trebuie sa detina card, este necesar doar numarul de cont si cunoasterea codului pin legat de  acest cont.

GIRO International

Decontarea cambiei barter este posibila intre toate tarile Billbarter, cambile barter straine sunt acceptate cu ajutorul sistemului giro, la cursul de bursa stabilit in momentul cumpararii.
Cumparaturile straine sunt accesibile prin banca online, terminal web, terminal mobil android!

 

Card

Cu toate ca decontarea se face pe cale electronica, acest lucru nu impiedica clientii sa isi faca cumparaturile personal. Daca detineti un cont barter, puteti comanda un card aferent acestuia. Cu acest card, puteti plati pe loc in locurile de acceptare, fie ca acestea au conexiune internet sau nu (terminal web).
Cardurile, cu coduri pin de 6 cifre, asigura tranzactiile cele mai sigure. Puteti comanda mai multe carduri (card partener) aferente unui singur cont.

Sisteme affiliate si de autocolant-auto

Pentru partenerii nostri ofera o sursa de venit continua si sigura bugetul asigurat de biroul central al societatii noastre pentru reclame.
Acei parteneri, care plaseaza bannerele noastre sau lipesc autocolantul pe masina proprie, (in cadrul unui contract anual) sunt onorati cu bonusuri importante.

 

Terminal mobil Android

Este sistemul modern si simplu al executiei tranzactiilor de vanzare / cumparare, a citirii cardurilor. Din punct de vedere al mobilitatii se poate folosi ORIUNDE (taxi, mijloace de transport in comun, restaurante, comanda pizza, inchiriere, etc.)
Dupa citirea cardului, se conecteaza la serverele noastre, verifica soldul, executa debitarea sumei de cumparare, in caz de neacoperire, respinge tranzactia.



Teme asemanatoare:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.