main_page
Sistem monetar local pentru administratii locale

In mai multe regiuni se incearca diminuarea efectelor crizei financiare asupra IMM-urilor, cu solutii locale precum introducerea unor sisteme de plata, care inlocuiesc plata cu numerar. In mai mule locuri, localnicii si comerciantii au beneficiat de avantaje prin sistemele de carduri locale, oferind acestora posibilitatea de reduceri si alte avantaje.

Administratiile locale mici insa nu au posibilitatea sa initieze asemenea actiuni pentru a imbunatati situatia regiunii, din cauza numarului mic de localnici. Billbarter RO SA ofera solutia la acest proces de auto indemnare, combinand eficienta si uneltele celor doua sisteme mentionate mai sus, in vederea unor rezultate cat mai bune, colabarand cu administratie in proportie de 100%.

Avantajele monedei locale:

  • putere de dezvoltare pentru IMMurile locale, deoarece astfel iau parte mai activ in viata comerciala.
  • din cauza rotatiei rapide rezulta in venituri mai mari.
  • mareste productia si satisface nevoile particulare, unice sau regionale.
  • favorizeaza noi colaborari intre cei care nu au avut niciodata legaturi comerciale.
  • favorizeaza moralul de plata.

Pe langa faptul ca, sistemul este capabil pentru a asigura avantajele mentionate, incearca sa depaseasca si lipsurie rezultate din caracterul monedei locale:

  • Se poate utiliza pe plan national, nu doar regional.
  • Administrare si contabilitate electronica.
  • Administrare facila si fara conexiune internet, prin reteaua de birouri.
  • Se va introduce pe plan international, functioneaza in Ungaria, Slovacia, Serbia, unde se si poate cheltui CB, se pregateste introducerea in mai multe tari europene.


Ce oferim cu programul „Moneda locala”?


Tinta principala a cambiei barter este sfera comerciala. Billbarter Ro SA pune la dispozitia societatilor inregistrate sistemul electronic de decontare, cu agenti calificati faciliteaza legaturile comerciale dintre societati, cu sistemul de colaborare marketing (autocolant auto) asigura activitatea de promovare pe o anumita regiune sau pe plan national. Cadrul de cambie barter asigura resurse nu doar pentru societatile locale ci si pentru oras. Va prezentam cum se utilizeaza cambia barter, conectat chiar la un program de faciltati locale (ex. card comunitar) in favoarea orasului si a comunitatii. Urmatorul pas al introducerii sistemului se refera la intreaga comunitate locala, implicand masuri de marketing si PR, pentru ca prestigiul adminstratiei locale sa nu creasca doar in sfera competitiva comerciala.   

Introducerea unui sistem complet de moneda locala

  • cu asigurarea resurselor,
  • acomodare la conditiile locale,
  • sistem testat, functional,
  • online, cu interfata de utilizare user-friendly,
  • cu training despre utilzarea sistemului,
  • serviciu non-stop de relatii cu clientii.

Dezvoltare economica

Intreprinderi comunale (servicii prestate administratiei locale) – Administratia locala suporta costurile ridicate ale intretinerii lunare. Intrucat intreprinderile proprietate a adminstratiei locale accepta CB, capitalul mobil RON scade semnificativ, datoriile stocate se pot achita partial/integral fara utilizare de numerar

Valorificare imobile (Admin. locale – societati locale): Incasarea chiriilor imobilelor / birourilor si altor cladiri aflate in proprietatea admin. locale. Este o tendinta in crestere, ca societatile nu folosesc birouri, daca au posibilitatea isi desfasoara activitatea in garaje, sau locuinte proprii, economisind astfel chiria.  Cu utilizarea sistemului de CB, admin. locala isi poate oferi imobilele, birourile spre inchiriere, prin solicitarea contructiilor de finantare oferite de Billbarter Ro Sa. Cadrul de cumparare BILLBARTER RO SA poat fi solicitat de catre orice societatea chiriasa, pe perioada chiriei, cu care isi poate finanta (intregime/partial) plata chiriei. Conditia acestuia este ca societatea sa fie Loc de acceptare, acceptand CB de la cumparatori, reincarcand astfel cadrul de cumparare.

Sistem de parcare (Admin. locale, comunitate, societati locale): intrucat exista posibilitatea de a accepta 30-50% CB penrtu abonamentele anuale de parcare, persoanele fizice si societatile vor achita intr-o suma, decat sa caute banii marunti la fiecare parcare. Are senzatia ca a rezolvat problema parcarii cu mai putini RON investiti (si nici nu va mai fi amendat!) CB incasata scade cadrul administratiei locale.

Impozite locale (Admin. locale - societati locale): Pentru clientii administratiei care nu pot achita aceste dari, Billbarter Ro Sa poate asigura cadru de cumparare, pe care solicitantul il poate utiliza doar in acest scop.

Integrarea comunitatii (Admin. locala – persoane fizice): tot mai des auzim de „cardurile locale”, care acorda locuitorilor reduceri si facilitati in cadrul infrastructurii sau unitatilor locale. Cambia barter poate fi promovata si pentru persoane fizice, isi pot deschide cont, pot cumpara in magazinele locale care accepta CB. Cadrul de cumparare poate fi reincarcat in cazul societatilor locale, de ex. cu plata premiilor angajatiilor. Cumparaturile clientilor persoane fizice cu CB in magazine este rezolvata, finalizarea urmeaza dupa incheierea contractului.

 

Sistem monetar local - dezvoltarea societatilor locale, a administratiilor locale

  • Putere de dezvoltare pentru IMMurile locale, deoarece astfel iau parte mai activ in viata comerciala.
  • Din cauza rotatiei rapide rezulta in venituri mai mari.
  • Mareste productia si satisface nevoile particulare, unice sau regionale.
  • Favorizeaza noi colaborari intre cei care nu au avut niciodata legaturi comerciale.
  • Cu ajutorul cadrului de cumparare, societatile isi pot  continua aprovizionarile, chiar si pe piata internationala, dezvoltarile, investitiile, marindu-si astfel veniturle.
  • Favorizeaza moralul de plata
  • Este accesibil oricarei unitati locale de productie, cu costuri mminime.
  • „Sistemul monetar local”, pe langa avatajele economice oferite administratiilor locale, inspira prestigiu si incredere spre comerciantii locali
  • Dezvoltare urbana
  • Finantare fonduri europene: orasul doreste solicitarea de fonduri europene, insa lipsesc cele 10 % contributie proprie, care este necesara la solicitare. Billbarter Ro Sa ofera finantarea necesara in CB, societatii administratiei locale solicitante, a carei garantie va fi proiectul castigat, fondul in sine. Astfel, banii pot fi rechemati, cadrul va fi admis cu conditii particulare.   
  • Investitie proprie: pe langa castigarea de fonduri, cu CB se pot finanta si alte achizitii, cumar fi innoire parc technologic, dezvoltari birou, dezvoltare spatii comunale, etc. Cadrul pentru administratii locale nu este restrictionat.

 

Teme asemanatoare








Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.