main_page
Ce este HONEM?

Este un sistem care se bazeaza pe compensarea facturilor, cu ajutorul caruia creantele se pot folosi pentru diminuarea debitelor scadente/expirate.Acesta inseamna ca in locul incasariilor prin cash a creantelor, acestea se pot folosi instant pentru diminuarea debitelor, pe care deasemenea nu va mai trebui sa le achitati cu bani (in numerar sau din cont). Compensarea facturilor nu tine cont de termenul scadent al acestora. Astfel se pot folosi in vederea compensarii atat facturilor cu scadenta de mult expirata precum si facturilor a caror termene de plata inca nu au ajuns la scadenta, in vederea diminuarii debitelor.

Beneficii folosind sistemul HONEM?

  • Mai rapid
Nu mai e nevoie de proceduri consumatoare de timp pentru recuperarea debitelor. Cu ajutorul HONEM va inregistrati datele facturilor care au generat creante si asteptati ca sistemul sa va anunte in cazul in care debitul scade sau se regleaza complet.
  • Va recuperati creantele
De ani de zile asteptati banii? Ati si renuntat la ideja ca veti reusi vreodata recuperarea acestora? Cu ajutorul sistemului HONEM vi le puteti recupera. Conditiile minime pentru a incepe procedeul inovativ de recuperarea a creantelor sunt: firma respectiva sa fie inca activa si sa nu  fie de rea credinta. 
  • Debitele Dvs scad

Sumele recuperate prin sistemul de compensare a facturilor intra direct in compensarea debitelor Dvs. Astfel debitele Dvs se pot regla chiar si in proportie de 100%. Pentru asta este necesar sa aveti si creante.

  • Pastrarea bunelor relatii
Deoarece prin folosirea sistemului HONEM evitati procedurile legale/juridice de recuperare a creantelor, deci scad sansele ca relatiile cu partenerii sa se deterioreze, va puteti mentine relatiile de parteneriat durabil mai usor. In cazul in care recomandati si partenerilor Dvs folosirea sistemului HONEM si ei la randul lor pot economisi mare parte a platilor prin lichiditati.
  • Creste lichiditatea firmei Dvs

Deoarece in sistemul HONEM se pot inregistra si facturi a caror termen scadent nu a expirat inca, dupa inregistrarea facturilor cu termen de plata de 90 de zile, acestea pot fi folosite instant pentru reducerea debitelor, asadar acestea nu trebuie achitati in bani, deci economisiti capital.

  • Stabilizarea functionarii

Nu e nevoie sa va cheltuiti veniturile pe debite, nu mai asteptati achitarea facturilor restante, sa va reglati debitele. Afacerea Dvs devine mai flexibila.

 

Ce cheltuieli presupune utilizarea sistemului HONEM?

Inregistrarea pe pagina de web pe site-ul Billbarter.com, precum si incarcarea nelimitata a facurilor sunt de asemenea gratuite.
Achitarea unei taxe unice in valoare de de 11 Ron cu TVA inclus, ce reprezinta taxa de verificare a firmei.
Taxa de succes se achita dupa compensarea cu succes a sumelor si reprezinta un procent din aceasta. Cel care incarca datele facturii decide ce procent doreste sa achite drept comision. Valoarea poate fi cuprinsa intre 3-30%

Cui recomandam utilizarea sitemului HONEM?


Recomandam utilizarea sistemului tuturor firmelor care au creante si debite dar care nu-si regleaza debitele din cauza faptului ca nu reusesc sa-si incaseze creantele la timp. Doriti sa va recuperati creantele evitand procedurile juridice costisitoare si consumatoare de timp si in acelasi timp sa pastrati relatia cu partenerii de buna credinta?
Utilizarea sistemului HONEM este solutia la indemana dvs. Sistemul este discret cu afacerile dvs si respecta legislatia in vigoare.

 

Teme recomandate:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.