main_page
Cautam parteneri Billbarter

Billbarter este o retea internationala cu expansiune dinamica,  care in mod inovativ reuneste tehnologii moderne, relatii comerciale, respectiv solutii alternative de tranzactii comerciale. Tehnologia moderna nu evita serviciile performante, in centrul careia se afla omul, care se bazeaza pe incredere si colaborarea pe termen lung. Asteptam parteneri, care sunt de acord cu viziunile noastre si in scopul atingerii succesului ne insotesc pe drum.


Conditii

  • Afacere functionala

Pentru a adera la Reteaua de Parteneri Billbarter trebuie sa dispuneti de o afacere functionala. Evident, acesta poate fi si o firma nou infiintata. Aderarea o recomandam si firmelor, care au capacitate de productie libera, cresterea veniturilor doresc s-o realizeze ca si reprezentant a unei noi  afaceri.

  • Birou

Firma trebuie sa detina un birou si un orar accesibil. Printre sarcinile Partenerului se gasesc si mentinerea relatiilor cu clientii, respectiv deservirea lor, motiv pentru care trebuie sa dispuna de un astfel de birou. Avand in vedere ca biroul nu are clienti la intamplare de pe strada, nu este important o pozitionare centrala. Cu privire la dimensiunile biroului si dotarile necesare nu sunt cerinte speciale, dar este important sa detina conexiune la internet in permanenta si macar un calculator disponibil cu o imprimanta.

  • Capital

Nu doar capitalul de relatii este important in indeplinirea sarcinilor de reprezentanta.

Sarcini

  • Atasare la fond

Partenerul are ca scop primar si sarcina sa creasca numarul locatiilor care accepta Cambia Barter. Partenerul poate derula campanii promotionale proprii, doar cu acordul prealabil al Billbarter Ro S.A,  metodele  nu sunt definite. Billbarter RO S.A acorda sprijin pentru indeplinirea sarcinilor, despre acesta va puteti documenta la meniul: Ce oferim? Incasarile si veniturile Partenerului depind de numarul firmelor aduse in sistem! Nu este vorba de construire de retele (gen: MLM) pentru ca „sub” firmele din portofoliul Partenerului nu se pot cupla alte firme!

  • Mentinerea relatíilor

Partenerul nostru este in contact permanent cu potentialii clienti, ii informeaza personal, prin telefon sau pe mail, iar dupa aderare aceasta legatura ramane permanenta. Este mai usor mentinerea relatiilor cu clientii existenti decat aducerea unor clienti noi!

  • Serviciul Clienti

Clientul este reprezentat de Partenerul nostru, deci in caz de nevoie, va trebui sa acorde consultanta despre modul de utilizare a site-ului, despre noutati, despre derularea achizitiilor si cumparaturilor efectuate in cadrul Comunitatii. In cazul in care Clientul solicita acest lucru, Partenerul nostru este cel care gestioneaza contul de Cambia Barter al clientului, efectueaza operatii de transfer, ajuta la obtinerea creditelor fara dobanda Cambia Barter… etc.


Ce oferim?

  • Sistemul Billbarter

 Baza sistemului Billbarter – indispensabil pentru munca eficienta si de succes – este un modern sistem de software pe baza de web, care este accesibil  de pe orice sistem de operare (Windows, Mac) respectiv de pe dispozitive smartphone etc. Software-ul Billbarter contine toate aplicatiile aferente serviciilor (gestionare creante, cambia barter cont electonic, cambia barter sistem comercial si contabil, facturare online si sistem de e-facturi, atat pentru persoane fizice si juridice, cat si pentru Administratii Locale)  oferite pe o singura interfata de gestiune si utilizare.

  • Training, transmiterea de experiente si informatii comerciale

Folosirea denumirii de Billbarter si pe noi ne obliga. Pregatirea Dvs, specializarea tehnica este datoria si obligatia noastra. Experientele interne, cat si cele international, informatii si suport pentru vanzare, materiale marketing, conferinte web ajuta munca noastra. Ne straduim sa oferim cele mai proaspete/actualizate informatii de pe piata partenerilor nostrii. Baza noastra de cunostinte va sta la dispozitie 0-24 h, deci specializarea Dvs il puteti adapta la agenda Dvs disponibila.

  • Eficienta, conducerea afacerii cu constiinta ecologica

Sistemul Billbarter si-a luat un angajatment pentru eficienta, tehnologie si constiinta ecologica. In orice activitate a noastra ne straduim sa menajam mediul inconjurator, motiv pentru care decontarile, contabilitatea, sistemul de acceptare de facturi si emitere facturi folosite de noi sunt printre cele mai moderne e-tehnologii. Partenerii nostrii, dupa inregistrare vor primi in folosinta aplicatia dezvoltata individual si special, numit Consolidator Sistem de Facturare si E-facturi Online, astfel incat, in afara de platile efectuate de Billbarter SA, partenerul nostru sa beneficieze de acesta si pentru alte plati personale intr-un mod eficient si rapid.

  • Posibiltati de afaceri fara limite

Acele afaceri care ni se alatura ca si Birouri Partenere, isi pot desfasura activitatea oriunde si pot contracta persoane fizice si juridice sau administratii locale din orice zona. Astfel pe langa exploatarea relatiilor existente se poate construi o clientela nationala sau chiar internationala.

  • Colaborare pe termen lung

Billbarter este o retea internationala, care ofera servicii in conditii unitare/uniforme in Europa. Cu clientii lui intra in legatura strict prin Birourile Partenere, astfel se straduieste ca clientela realizata cu ajutorul Partenerilor lui sa fie deservita in comun o perioada cat mai indelungata de timp.  In cadrul unor contracte cu termen limitat de 3 + 3 ani se convin termenii colaborarii cu Birourile Partenere, astfel incat ambele parti sa aibe certitudinea ca banii si timpul investiti se vor recupera.

  • Solutii comerciale pentru atingerea eficientei

Billbarter SA este de acord ca Birourile Partenere sa foloseasca numele de Billbarter. Impreuna cu asta, pune la dispozitie toate materialele grafice necesare prezentei. Nu impunem un branding comun, dar cartile de vizita ale Partenerilor trebuie executate dupa anumite cerinte. Pentru comunicarea cu clientii punem la dispozitie: adresa de e-mail personalizat si branduit, sistem de newslettere propriu, sistem de codificare, sistem de gestiune a documentelor, sistem de gestiune a clientilor, cont electronic Cambia Barter, baza de cunostinte online, serviciu clienti online, telefon mobil cu abonament flota.

  • Munca in echipa, castiguri deosebite, credibilitate 

Billbarter acorda pentru Parteneri comisioane si premii de exceptie. Comisionarea (asa cum si incasarile) se face in mare parte in bani, in mica parte in unitatea comuna de plata, in Cambia Barter. Pentru Partenerii nostrii – in cazul in care este nevoie – asiguram si un Fond de credit fara dobanda, cu care contribuim la functionarea activitatilor de birou intr-un mod economicos.
 


Teme recomandate:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.