main_page
Procedura de deschidere cont cambie barter

Cum puteti face parte din sistemului de cambie barter?

Care sunt etapele registrarii?

  • Accesati pagina www.billbarter.com / sau dati click aici si completati formularul de registrare.
  • Dupa registrare accesati site-ul www. billarter.com cu combinatia adresa e-mail/parola.
  • Dupa intrare, alegeti meniul „Creare profil firma nou”si introduceti datele firmei. (Puteti crea mai mute firme, poate aveti interese in mai multe firme, astfel le puteti administra dintr-un singur loc.)
  • Dupa crearea noului profil, in vederea accesarii functiilor pentru persoane juridice, trebuie sa selectati de fiecare data profilul de firma dorit, dand click pe meniul Setari din coltul superior drept, apoi pe Modificare. Aici puteti vedea profilurile de firma create, dati click langa firma aleasa, pe Modificare.
  • Dupa modificareaprofilului de firma, in coltul superior stang, va aparea denumirea firmei si numele dvs.
  • Va puteti schimba datele firmei si poza de profil, daca accesati meniul Setari din coltul superior drept, iar in cadrul acesteia dati click pe Editare Date. In cadrul acesteia puteti alege intre Date profil si Poza profil. Datele principale ale profilului firma nu pot fi editate, se poate cere modificarea acestora la aresa info@bilbarter.com. Registrarea este gratuita!           
  • Reusita registratieI depinde de completarea campurilor marcate cu steluta, cu date reale: Nume, gen, data nasterii, e-mail, parola. Registrarea se face ca persoana fizica.
  • Registrarea devine valida daca dati click pe linkul de activare, iar notificarea va fi trimisa la adresa de e-mail data.

Eroare nume utilizator
Este necesara introducerea numelui si prenumelui, fara semne sau cifre.

Nu primiti e-mail de notificare
Pentru rezolvarea problemei parcurgeti urmatoarele:
Verificati in corespondenta e-mailurile nedorite, junk-ul sau intre cele sortate. Verificati daca ati incercat accesarea de pe e-mailul corect.
Luati in considerare si posibilitatea ca furnizorul de internet (ISP) sa va blocheze sau sa intarzie cateva e-mailuri.

Care sunt costurile registratiei?
Registratia este gratuita. pentru ca nimeni sa nu poate folosi datele firmei dvs, trebuie sa derulati o verificare de profil firma.

 

Verificare profil firma:

Billbarter Ro SA verifica drepturile celui care incarca datele firmei, corectitudinea datelor, precum si acceptarea conditiilor contractuale. Billbarter Ro SA doreste verificarea acestora in mod exceptional in vederea prevenirii infractiunilor.

Verificarea se face astfel:
Dupa crearea profilului de firma, Billbarter Ro SA trimite contractul general la adresa de e-mail central introdus in profilul de firma, precum si un virament de 11 RON+TVA.
Aceasta suma va trebui virata de pe contul introdus in profilul de firma.

SC Billbarter RO SA la Raiffeisen Targu Mures RO26 RZBR 0000 0600 1392 1268

Importanta verificarii este ca Billbarter Ro SA sa se convinga de faptul ca cel care a introdus datele de firma este cel indreptatit si ca a citit si fara semnatura a virat banii, acceptand in totalitate conditiile contractuale. Deci, verificarea profilului de firma este posibila doar cu virament de pe contul(rile) introdus(e) in profil.
In cazul in care, viramentul nu este posibil din contul firmei din anumite cauze technice (ex. are incaso) suma de 11 RON+TVA poate fi virata si de pe alt cont. In vederea verificarii, Billbarter Ro SA va vira inapoi suma de 1,00 RON in contul introdus in profilul de firma, impreuna cu un cod de siguranta de 4 cifre, introdus in campul stiri. In vederea finalizarii verificarii, va trebui sa introduceti acest cod si contul de pe care s-a efectuat plata, in meniul verificare profil firma. Cu introducerea codului de 4 cifre, verificarea firmei s-a terminat. Suma de verificare nu pate fi platita cu numerar (plata la casa).


Ce inseamna: „Firma nu este verificata”?


Inseamna ca BBROSA nu s-a convins de drepturile celui care a inregistrat firma. Acest lucru (firma neverificata) este mentionat langa fiecare oferta a firmei si anumite functii (compensare facturi) nu sunt accesibile doar firmelor verificate. Va propunem sa cereti verificarea firmei, care costa 11 RON+TVA.
Ce este de facut daca dupa virare nu mi s-a returnat suma de 1 RON+TVA? Daca ati platit de pe contul de firma, nu veti primi cod si nici bani! In momentul in care baii au ajuns in contul BBROSA, firma vs devine verificata. Daca nu ati virat de pe conrul de firma, mai aveti anumite costuri, pe care le puteti citi detaliat in meniul „Costuri registratie”.   

Cum  pot deschide cont cambie barter? Cum pot administra contul?


  • Accesati si inregistrati pe site-ul www.billbarter.com.
  • Schimbati pe „firma”. (Meniul setari)
  • Dati click pe meniul „Deschidere cont cambie barter” din meniul din stanga, urmati instructiunile.
  • Va rugam sa va notati codul de siguranta afisat, deoarece acesta va fi codul de semnatura la contul dvs de cambie barter.
  • Datele si soldul contului de cambie barter creat, il puteti vizualiza in meniul Cambie Barter, punctul Informatii cont.
  • In meniul ‚Tranzactie Noua’ puteti porni noi viramente, pe care sa nu uitati sa le si trimiteti dupa creare, deci sa le semnati cu codul de semnatura. Puteti urmari starea tranzactiei, pana ce acesta ajunge in Tranzactii trimise. Costurile aferente contului le gasiti la punctul Costuri, acestea se listeaza aici, dupa toate tranzactiile, fara TVA. Starea acestora va fi intotdeauna neimplinit.
  • Costurile aferente contului se vor plati lunar, pana la data de 15. Veti primi e-mail, apoi putei descarca cererea de plata din punctul Comision proforma facturi. Acesta contine si TVA, dupa achitare, starea va fi Achitat. Puteti descarca extrasele lunare pentru contabilitate, din punctul Extrase cont. Ajutor pentru contabilitate is model factura gasiti la Descarcari.

In cazul firmelor, deschiderea contului de cambie barter inseamna in acelasi timp si devenirea de loc de acceptare. Va rugam setati raprtul in care doriti sa acceptati cambie barter. Acceptarea inseamna, cat la suta din pret doriti sa primiti in cambie barter. De ex.in caz de 60% accept, un produs in valoare de 1.000 RON+TVA va va fi platit cu 600 cambie barter si 400 RON, precum si suma totala a TVA-ului (240) in RON. Odata cu deschiderea contului cambie barter, firma dvs. este prezent in lista Locurilor de acceptare si a aparut si pe Piata.

Care sunt costurile deschiderii contului?


Deschiderea cndtului este gratuita, precum si nu exista costuri de cont si nici taxa lunara fixa.
Exista taxa de tranzactie aferenta contului, pe care va rugam sa o platiti lunar cu aviz, in RON in contul central Billbarter RO SA, pe baza tranzactiilor de pe contul cambie barter.
Costurile de tranzactie depind de miscarile cambiei barter:
-    dupa cambia barter intrata, 4%+TVA
-    dupa cambia barter cheltuita, 0%
Taxa de tranzactie se plateste doar in functie de miscarile cambiei barter.
Valoarea totala TVA se calculeaza pe intreaga suma si se plateste in RON!
Daca aveti cadru de cumparare, taxa de tranzactie se modifica in functie de suma solicitata!

Cum pot primi notificari de la locurile de acceptare noi?

Oricare firma care detine cont cambie barter, deci Loc de acceptare, ajunge automat in lista de Locuri de acceptare si pe Piata. Locurile noi de acceptare ajung intr-o adresa comuna de e-mail, unde pot citi notificarile cu cele mai noi Locuri de acceptare. Deci, este inscris automat in lista de Notificare Loc acceptare (lunar 1-2 buc.). Daca nu doriti sa aflati despre oferte, trimiteti cererea de stergere din lista Locuri de acceptare, la adresa ro@billbarter.com.

Unde imi pot afisa ofertele de afaceri?
La deschiderea locului de acceptare, oferta dvs va aparea automat pe Piata! Daca doriti sa afisati o oferta unica sau speciala, doriti sa porniti o campanie sau sa faceti publica o contraoferta, o puteti face dupa accesare, intrare, accesare profil firma, in meniul Introducere oferta noua, din stanga. Puteti posta si poza! Va si recomandam sa o faceti!
Dupa pierderea valabilitatii, oferta poate fi modificata sau stearsa in meniul Ofertele mele.

Cum pot afisa contraoferta?

Daca doriti sa afisati contraoferta sau o oferta unica sau speciala, doriti sa porniti o campanie, o puteti face dupa accesare, intrare, accesare profil firma, in meniul Introducere oferta noua, din stanga.
Puteti posta si poza! Va si recomandam sa o faceti!
Dupa pierderea valabilitatii, oferta poate fi modificata sau stearsa in meniul Ofertele mele.

Unde pot urmari ofertele actuale ale locurilor de acceptare? Cum pot lua legatura cu ei?
Locul de acceptare nou apare in mod automat in lista Locurilor de acceptare si pe Piata. Daca intrati in Piata, alegeti oferta interesata si in Date puteti citi datele de contact ale ofertantului.

Cum pot face parte din ofertele Billbarter?
Ofertele actuale ale Billbarter le puteti vedea dupa accesarea billbarter.com, intrare si schimbare la profil firma, la urm. link: http://www.billbarter.com/index.php?&c=content&id=5

Cum pot solicita autocolant?
Solicitarea de autocolant inca nu se poate realiza. Dupa realizarea autocolantului, puteti comanda acesta pe suprafata noastra, Comanda autocolant.

Cum pot afisa banner-ul? Cum functioneaza bannerul? Trebuie sa anunt BB daca am afisat bannerul?
Fiecare client care afiseaza bannerul nostru pe suprafata sa web, va fi mai bogat cu 285 CB, lunar!

Bannerele sunt accesibile fiecarui utilizator in parte din sursa proprie de pe siteul Billbarter.com, dupa schimbare profil firma. Din meniul Banner, copiati fragmentul de cod HTML si transpuneti-l pe suprafata de editare a paginii web. In caz de functionare corespunzatoare, sistemul nostru inregistreaza automat utilizatorul si numarul de aparitii a bannerului. Pagina web trebuie sa aibe vizitatori lunar. Nu exista numar minim de vizitatori, insa verificam vizitarea continua lunara. Nu putem accepta linkul afisat pe poza de pe pagina web. Dupa introducerea codului html, nu mai aveti nimic de facut, nu trebuie sa ne anuntati de afisarea bannerului.

Pot avea un cont de persoana fizica, daca am deja unul de persoana juridica?      

Trebuie sa creez un nou cont BB? Voi avea cheluieli in plus?
Binenteles puteti avea cont de persoana fizica si cont de cambie barter. Nu trebuie sa registrati din nou! Dupa accesare, nu schimbati la profil firma, ci deschideti contul persoana fizica din partea stanga. Deocamdata, persoanele fizice nu pot solicita cadru de cumparare!

Contracte, regulament

In meniul Descarcare.


Teme asemanatoare:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.