main_page
Sistemul Cambia Barter

Cambia Barter - sistem online de plata

Cambia Barter este un sistem flexibil care va schimba obiceiurile comerciale de cumparare si de creditare.

Proprietarilor de intreprinderi le place barterul. Ajung la diferite produse si servicii fara a plati pentru ele, in timp ce isi golesc stocurile.

Intreprinderile folosesc des sistemul barter.Din pacate in cazul barterului simplu, lipseste flexibilitatea, deoarece nu intotdeauna avem nevoie de produsul care este oferit in schimb. Din aceasta cauza folosirea barterului scade(am putea beneficia de acest lucru mult mai des, daca ar fi mai flexibil).

Cum functioneaza?

Billbarter va creaza un cont electronic care seamana cu un cont bancar. In prealabil sa se vanda un produs/serviciu, rata Cambia Barter – Ron este stabilita de vanzator.

Cum se intelege utilizarea unui sistem monetar dualist?
Firmele utilizeaza ca mijloc de plata,  moneda nationala ( RON), dar accepta plata si in Cambia Barter ( un mijloc de plata de uz intern ), astfel completandu-si resursele financiare , marind capitalul rulat.

O parte din pretul produsului/serviciului este platit in Ron, cealalta parte in Cambia Barter. In contul electronic doar suma in Cambia Barter va fi inregistrata.

Firmele care sunt inregistrate pe pagiana Billbarter.com au posibilitate de a tranzactiona cu ajutorul unui sistem intern, adica de a folosi ca mijloc de plata  o moneda interna,  sub denumirea Cambia Barter.

Acest sistem de plata dualist poate rezolva problemele financiare si nu este o idee noua.  Cel mai vechi si cel mai cunoscut sistem dualist se afla in Elvetia  sub denumirea  WIR Bank, activ de peste 40 de ani, avand peste 60.000 de utilizatori.

1RON = 1 CB (Cambia Barter). Conform legilor de contabilitate este perfect legala.



Cambia Barter este usor de utilizat, pentru ca ...

  • nu este necesar ca acea intreprindere de la care ati cumparat Dvs sa    cumpere si el de la Dumneavoastra
  • Cambia Barter poate fi cheltuit si in strainatate
  • puteti cumpara acum si vinde mai tarziu, si vice versa
  • puteti folosi creditul fara dobanda pentru capital de lucru, chiar si inainte de a vinde.
  • Cambia Barter este reteaua internationala comerciala intre 5 tari
  • Cambia Barter va ofera posibilitatea de a schimba produse si servicii, in timp ce va pastrati fondurile banesti.
  • Utilizand creditul fara dobanda Cambia Barter, folosind propriile produse si servicii, companiile pot beneficia de produsele si serviciile necesare functionariii sau pot utiliza Cambiile Barter in vederea acordarii de prime angajaților sau ca metoda de fidelizare a clientilor.
  • Cambia Barter va ajuta sa va dezvoltati relatiile comerciale atat pe plan national cat si international, in timp ce mentinerea relatiei cu clientii mai vechi devine mai usoara.

 

Teme recomandate:





Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.