main_page
bull1

Cambia Barter

Cambia Barter este un sistem flexibil care va schimba obiceiurile comerciale de achizitie si creditare. Comerciantii, proprietarii de intreprinderi prefera barterul. Obtin diferite produse si servicii fara plata, in timp ce isi golesc stocurile. Sistemul barter este des folosit in sfera comerciala. Cambia Barter rezolva problema, oferind eficienta maxima!

bull2

Cambia Barter pentru intreprinderi

Odata cu agravarea crizei, companiile din toata lumea cauta modalitatati de economisire a disponibilitatilor financiare si de exploatare a noilor oportunitati de afaceri. Cambia Barter ajuta intreprinderile in gasirea de noi clientii, in cresterea vitezei de rotatie a stocurilor, la reducerea datoriilor si a cheltuielilor cu numerar, in timp ce incasarile cresc.

bull3

Sistemul HONEM

Scaderea vizibila a rulajului in cadrul afacerilor din Romania a chemat la viata sistemul HONEM de gestionare a creantelor si debitelor. Este complet legal iar cheltuielile privind utilizarea acestuia nici nu se compara cu cele clasice. Este normala neincrederea Dvs, avand in vedere ca toti cunoastem falsele solutii anterioare care promiteau mult, durau o vesnicie si in final dadeau un randament foarte slab. Noi in schimb certificam cu expertize specializate si exemple ca meritam increderea Dvs!

bull4

Cautam Parteneri

Billbarter este o retea internationala cu expansiune dinamica, care in mod inovativ reuneste tehnologii moderne, relatii comerciale, respectiv solutii alternative de tranzactii comerciale. Tehnologia moderna nu evita serviciile performante, in centrul careia se afla omul, care se bazeaza pe incredere si colaborarea pe termen lung. Asteptam parteneri, care sunt de acord cu viziunile noastre si in scopul atingerii succesului ne insotesc pe drum.




Acțiune

© 2024 Billbarter RO S.A.